Κανόνες Λειτουργίας του Νίκος Γκούμας B.B


1. Όλοι οι χρήστες-μέλη του Νίκος Γκούμας Β.Β. οφείλουν να σέβονται τον χώρο που τους φιλοξενεί.

2. Αποφεύγετε να γράφετε με "κεφαλαία" γράμματα και στους τίτλους των threads και στα μηνύματα. Στο internet όταν γράφετε με κεφαλαία θεωρείται ότι φωνάζετε. Επίσης τα κεφαλαία είναι δυσανάγνωστα. Επίσης παρακαλούμε αν είναι δυνατόν να αποφεύγονται τα Ελληνικά με Λατινικούς χαρακτήρες (Greeklish).

3. Μην ανοίγετε νέα threads για θέματα τα οποία έχουν ήδη συζητηθεί. Μπορείτε να λέτε τη γνώμη σας στα υπάρχοντα threads με το ίδιο θέμα.

4. Απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί οι προσωπικές επιθέσεις και οι προσβολές σε άλλους χρήστες-μέλη του Β.Β. Τις όποιες διαφορές σας μπορείτε να τις λύνετε μόνο μέσω των private messages. Ευγένεια και σεβασμός.

5. Απαγορεύονται οι μη κόσμιες εκφράσεις υβριστικού , προσβλητικού, χυδαίου, ρατσιστικού και σεξουαλικού περιεχομένου. Άποψη του A.I.F.C. είναι ότι στο γραπτό λόγο μπορούμε να αποφεύγουμε τέτοιου είδους εκφράσεις μιας και έχουμε την ευκαιρία της ανάγνωσης πριν την δημοσίευση του γραπτού μας.

6. Απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφή διαφήμισης είτε σε post είτε σε signature είτε μέσω κάποιας παραπομπής (link).Επίσης η μεταφορά θεμάτων από άλλα forums.Επίσης απαγορεύονται οι offtopik δημοσιεύσεις ,οι οποίες όταν διαπιστωθεί ότι γίνονται κατ' εξακολούθηση και εσκεμμένα θα υπάρχει η ανάλογη τιμωρία με warning ή ΒΑΝ.

7. Απαγορεύεται η διπλοεγραφή στο Νίκος Γκούμας Β.Β.(Σε τέτοια περίπτωση μετά από ειδοποίηση , θα διαγράφονται οι εγγραφές (και οι 2 ) αν δεν απαντήσει ο χρήστης έγκαιρα ποια από τις δύο θέλει να κρατήσει.)

8. Απαγορεύεται η προτροπή σε αξιόποινες πράξεις μέσα από το Νίκος Γκούμας ΒΒ. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουμε την ταυτότητά οποιουδήποτε χρήστη-μέλους (ή οτιδήποτε πληροφορίες ξέρουμε για σας) σε περίπτωση καταγγελίας, νομικής ενέργειας ή εισαγγελικής εντολής που προκύπτει από οποιοδήποτε μήνυμα που τοποθετείται από τον εν λόγω.

9.Απαγορεύεται το trolling (Πατήστε στο Link). Αν γίνεται δε συστηματικά, θα έχουμε άμμεση διαγραφή του user που το κάνει.

10. Το Νίκος Γκούμας BB δεν είναι αρμόδιο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που στέλνουν οι χρήστες του σε αυτό. Οι χρήστες παραμένουν αρμόδιοι για το περιεχόμενο των μηνυμάτων τους, και είναι υπόχρεοι στο να αποζημιώσουν και να κρατήσουν αβλαβές αυτό το BB, και την phpBB Group (οι κατασκευαστές του λογισμικού του Β.Β), όσον αφορά οποιαδήποτε αξίωση που βασίζεται στην μεταφορά του μηνύματός τους.

11. Συμφωνείτε, μέσω της χρήσης του Β.Β, ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε αυτό το forum για να δημοσιεύσετε οποιοδήποτε υλικό που είναι εσκεμμένα αναληθές ή και δυσφημιστικό, ανακριβές, ψευδές, καταχρηστικό, χυδαίο, ρατσιστικό , μισητό, παρενόχληση, άσεμνο, βέβηλο, προσανατολισμένο σεξουαλικά, απειλώντας, την εισβολής της ιδιωτικής ζωής ενός προσώπου, ή ομάδας,ή την πρόκληση βίας, ή την πρόσκληση σε πρόκληση βίας, ή οποιουδήποτε διώκεται βάσει νόμου. Συμφωνείτε να μην δημοσιεύσετε οτιδήποτε υλικό εκτός αν τα πνευματικά δικαιώματα είναι κύρια από σας ή από αυτό το BB ή έχετε εξασφαλίσει άδεια αναδημοσίευσης. Για λόγους ενημέρωσης επιτρέπεται μόνο η παραπομπή με σύνδεσμο (link).

12. Λόγω του ότι τα μηνύματα δημοσιεύονται από τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο, είναι αδύνατο για μας να αναθεωρήσουμε τα μηνύματα ή να επιβεβαιώσουμε την ισχύ των πληροφοριών που δημοσιεύεται. Παρακαλώ θυμηθείτε ότι στο aek.com δεν ελέγχουμε ενεργά το περιεχόμενο και δεν είμαστε αρμόδιοι για οποιαδήποτε μηνύματα δημοσιεύονται. Επομένως δεν είμαστε αρμόδιοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος. Τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις του συντάκτη τους , όχι απαραιτήτως και τις απόψεις αυτού του A.I.F.C. ή οποιασδήποτε φυσικού προσώπου που συνδέεται με το Νίκος Γκούμας BB. Οποιοσδήποτε χρήστης-μέλος αισθάνεται ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι απαράδεκτο τον παρακαλούμε να έρθει σε επαφή με τους Administrators του B.B. Έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρέσουμε τα απαράδεκτα μηνύματα και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια, μέσα σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο, εάν συμφωνούμε ότι η αφαίρεση είναι απαραίτητη.

13. Οι διαχειριστές (moderators-administrators) των forums του Νίκος Γκούμας Β.Β διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν ή να παρέμβουν σε οποιοδήποτε μήνυμα χρήστη-μέλους του Forum, το οποίο δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία και στους σκοπούς λειτουργίας του. Τέτοιου είδους μηνύματα, μεταξύ άλλων μπορεί να είναι:

Η χρήση αυτού του δικαιώματος είναι ευθύνη των moderators και γίνεται κατά την κρίση τους.

14. Οι διαχειριστές (moderators-administrators) του Νίκος Γκούμας BB διατηρούν το δικαίωμα να αποβάλουν ή να διαγράψουν οποιοδήποτε χρήστη-μέλος το οποίο δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία και στους σκοπούς λειτουργίας του.

15. Οι διαχειριστές (moderators-administrators) του Νίκος Γκούμας BB διατηρούν το δικαίωμα να απαγορεύσουν την είσοδο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε οποιοδήποτε χρήστη-μέλος το οποίο δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία και στους σκοπούς λειτουργίας του.

16. Όλοι ανεξαιρέτως οι χρήστες-μέλη του Νίκος Γκούμας BB έχουν δικαίωμα 2 προειδοποιήσεων για ανάρμοστη συμπεριφορά. Οι διαχειριστές (moderators-administrators) του Forum, έχουν υποχρέωση μέσω των private messages να ενημερώσουν τον χρήστη-μέλος για την συγκεκριμένη συμπεριφορά του που κρίθηκε ως ανάρμοστη και να του θέσουν υπ’ όψιν του την προειδοποίηση.

17. Διαγραφές ανενεργών χρηστών. Οι χρήστες του Νίκος Γκούμας ΒΒ, που δεν συμμετέχουν στις συζητήσεις για διάστημα 2 χρόνων θα διαγράφονται από το forum αφού για 10 μέρες πριν θα έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στoν Πίνακα Ανακοινώσεων.

18. Οι διαχειριστές (moderators-administrators) του Νίκος Γκούμας BB έχουν την εξουσιοδότηση της επιτροπής του A.I.F.C. Η απόφαση τους ως εν προκειμένου είναι και δεδομένη απόφαση της επιτροπής του A.I.F.C.

19. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του forum με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή αλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του AIFC ή του συγγραφέα του μηνύματος. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.


Αν έχετε κάποιο σχόλιο για αυτή την σελίδα , παρακαλούμε στείλτε e-mail στο


A service of the AEK Internet Fan Club
AEK Without Frontiers