АЕК и мисията на Интернет Клуба на почитателите на АЕК


-English- -ЕллзнйкЬ- -French- -German- -Spanish- -Norwegian- -Portuguese- -Nederlands- -Romanian-


Страницата на АЕК в www беше създадена в началото на Август 1994, но за официален рожден ден се счита 5 Септември същата година. Сървърът на АЕК беше един от първите футболни сървъри в света и първият посветен на гръцкия футбол.

От тогава електронният дом на АЕК продължава да расте непрекъснато благодарение на подкрепата и приноса на повече от 150 регистрирани посетители от Австралия до САЩ. Сървърът на АЕК заедно с въвеждането на списък с "e-mail" адреси поддържат идеята наречена АЕК жива в мрежата.

Сървърът на АЕК беше създаден точно след срещата с Гласгоу Рейнджърс от предварителните кръгове на Шампионската Лига 1994. Чрез мрежата, "newsgroup" 50 почитатели на АЕК живеещи в Обединеното Кралство и Ейре резервираха своите билети за реванша в Иброкс.

След победата на АЕК беше решено да се запази, промени и подобри www сърврът на АЕК с цел:

1. Да се осигури актуална информация за клуба, за което сме благодарни на почитателите на АЕК, които живеят в Гърция

2. Да се осигури полезна информация за АЕК за не-гърци3. Да се заздравят връзките между почитателите 4. Да се уреждат срещи и пътувания за мачовете на АЕК в ЕвропаНашата мисия не се различава от мисията и задачите поставени от хората, които през 1924 основаха АЕК. Те казаха:... Целта на този килуб е да събере спортистите от Констанитинопол за да се продължи работата на спортните съюзи от Константинопол.Ние се надяваме, че ще Ви хареса визитата в www сървърът на АЕК, станете зарегистриран посетител и ни помогнете да продължим да се усъвършенстваме. Ако имате някакъв коментар или искате да станете зарегистриран посетител, молим, обърнете се към internet@aek.com .

Тук ще се възползвам от възможноста да благодаря на LPAC и на Kingston University за това, че позволяват да използваме техните ресурси пеаз първите две години.


Ако имате някакъв коментар по отношение на тази страница, молим пратете e-mail до internet@aek.com


A.I.F.C.
AEK Without Frontiers

A Service of AEK Internet Fan Club AEK Without Frontiers A.I.F.C. 1994-2018