Καλωσήρθατε στον κόσμο του καναλιού της Α.Ε.Κ και του A.I.F.C.

Μία από τις σπουδαιότερες υπηρεσίες του Internet είναι το Internet Relay Chat (IRC). Το IRC είναι μία εφαρμογή του θεμελιώδους προγράμματος ομιλίας για πολλούς χρήστες.Όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και στην Ελλάδα αναπτύχθηκε αυτός ο τρόπος επικοινωνίας για όλους τους χρήστες του Internet ,ώστε να μπορούν σε καθημερινή βάση να συναντιούνται στον δικό τους χώρο, να κάνουν αναμεταδώσεις των αγώνων ,να μιλάνε ‘’ζωντανά’’ για τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, αλλά και για οτιδήποτε θέματα τους αφορούν.Φυσικά από την προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και το ΑΕΚ INTERNET FAN CLUB
Έτσι , το A.I.F.C.. δημιούργησε το δικό του κανάλι (#ΑΕΚ) το οποίο φιλοξενείται στον Ελληνικό server GRnet. Το κανάλι αυτό ξεχώρησε από την πρώτη μέρα που φτιάχθηκε για την μοναδική φιλοξενία που προσφέρει στους επισκέπτες του ,καθώς και για το ήθος των ανθρώπων που αποτελούν τον κύριο κορμό του καναλιού. Για να μπήτε στο Gr-Net θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε IRC client πρόγραμμα. Αν δεν έχετε τέτοιο πρόγραμμα, μπορείτε να κατεβάσετε το A.E.K. Script πατώντας πάνω στο link.
Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέλος και να αποκτήσετε το δικαίωμα να διαχειρίζεστε το κανάλι (channel-operator) επισκεφτείτε το #ΑΕΚ και επικοινωνείστε με την kakia-zhliara-kai-egwistria (καναλάρχης) ή με κάποιο άλλο μέλος της επιτροπής τους καναλιού.
Η σύνδεσή σας με το κανάλι αυτό μπορεί να γίνει είτε απευθείας από το web μας ,δηλαδή από την κεντρική σελίδα μας : AEK Internet Fan Club ,είτε με δικό σας πρόγραμμα για IRC και αφού ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:
Πώς θα συνδεθείτε στο GRnet
Τις λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες του GRnet θα τις βρείτε στην σελίδα : GRnet IRC Homepage:
Πώς θα επισκεφτείτε το επίσημο κανάλι των φιλάθλων της Α.Ε.Κ.
Αφού συνδεθείτε στο GRnet πληκτρολογήστε:
/nick <your nickname>
/join #aek
Παρακαλούμε θερμά πριν επισκεφτείτε το κανάλι να διαβάσετε τους κανόνες του : #aek Policy & F.A.Q. Εκεί θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ,οδηγίες για να κατοχυρώσετε το δικό σας ψευδώνυμο (nickname)κλπ
Αν θέλετε να επισκευτείτε το κανάλι από το web πατήστε ΕΔΩ

Back to #AEK GRnet webpageΑν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο για την σελίδα αυτή ,σας παρακαλούμε,


A service of the AEK Internet Fan Club

AEK Without Frontiers