Η ΑΕΚ και ο σκοπός του ΑΕΚ Ιnternet Fan Club


-English- -French- -German- -Bulgarian- -Spanish- -Norwegian- -Portuguese- -Nederlands- -Romanian-


Η ιστοσελίδα της ΑΕΚ δημιουργήθηκε στις αρχές Αυγούστου το 1994, αλλά τα επίσημα γενέθλια είναι στις 5 του Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς. Η σελίδα της AEK στο διαδίκτυο ήταν μία από τις πρώτες σχετικά με αθλητικό σύλλογο στον κόσμο και η πρώτη στην Ελλάδα για αυτόν τον σκοπό.

Από τότε , ο ηλεκτρονικός οίκος της AEK συνεχώς μεγαλώνει, χάρη στην υποστήριξη και την συνεισφορά περισσοτέρων από 150 καταχωρημένων επισκέπτων από την Αυστραλία ως τις ΗΠΑ.
Η ιστοσελίδα της ΑΕΚ μαζί με την σύσταση της mailing list κρατούν την ιδέα της ΑΕΚ ζωντανή και μέσα απ' τα καλώδια.

Η ιστοσελίδα της ΑΕΚ δημιουργήθηκε αμέσως μετά τον προκριματικό γύρο του 1994 για το Champions League οπότε και αγωνιστήκαμε ενάντια στην Rangers. Μέσω του δικτύου, το soccer newsgroup και μια χειροκίνητη τότε mailing list, 50 οπαδοί της AEK που διέμεναν στο Ενωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία έκλεισαν εισιτήρια για τον επαναληπτικό στο Ibrox.
Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα αποφασίστηκε να διατηρηθεί, να τροποποιείται και να επαυξάνεται η ιστοσελίδα της ΑΕΚ έτσι ώστε:

Ο σκοπός μας δεν διαφέρει από τον σκοπό και τις ιδέες των ανθρώπων που το 1924 ίδρυσαν την AEK. Εκείνοι είπαν πως

...Ο σκοπός αυτού του συλλόγου είναι να συγκεντρώσει αθλητές από την Κωνσταντινούπολη έτσι ώστε να συνεχιστεί το έργο των διαφόρων αθλητικών συλλόγων της Κωνσταντινούπολης...

Ελπίζουμε να περάσετε καλά κατά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ, να γίνετε κατοχυρωμένο μέλος και να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Αν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο ή θέλετε να γίνετε κατοχυρωμένο μέλος παρακαλώ επικοινωνήστε με το internet@aek.com.

Δράττομαι της ευκαιρίας και ευχαριστώ το LPAC και το Kingston University που μας επέτρεψαν να χρησιμοποιούμε τις πηγές τους τα 2 πρώτα χρόνια.


-Internet Section Home- Αν έχετε κάποιο σχόλιο για αυτή την σελίδα , παρακαλούμε στείλτε e-mail στο internet@aek.com


A.I.F.C.
AEK Without Frontiers

A Service of AEK Internet Fan Club AEK Without Frontiers A.I.F.C. 1994-2017