Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Mailing List του ΑΕΚ Internet Fan Club


Η Mailing List του AEK Internet Fan Club, aek-l,είναι ένα είδος ηλεκτρονικού καφενείου για τους φίλους της ΑΕΚ που έχουν πρόσβαση στο Internet. Τα μέλη της aek-l λαμβάνουν κατά μέσο όρο γύρω στα 600 μηνύματα κάθε μήνα. Αν θέλετε να επικοινωνείσετε με τον υπεύθυνο λειτουργίας της aek-l στείλτε e-mail στο .


Εγγραφή στην aek-l

Για να γίνει μέλος κάποιος στην aek-l, θα πρέπει να στείλει email στην διεύθυνση με θέμα (Subject:) subscribe.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την λειτουργία της λίστας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον διαχειριστή της λίστας στο e-mail .


Κανόνες Λειτουργίας της AEK-L
----------------------------


1. Στόχος και σκοπός της aek-l είναι να ενημερώνει τους απανταχού φίλους της ΑΕΚ που έχουν πρόσβαση στο Internet με νέα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα σε όλα τα αθλήματα. Επίσης η aek-l παίζει και τον ρόλο του ηλεκτρονικού καφενείου των φίλων της ΑΕΚ όπου θα ακουστούν γνώμες, κριτικές καθώς και κουτσομπολιά ή σχόλια για την ΑΕΚ.

2. Όλα τα μέλη της aek-l είναι ισότιμα και ελεύθερα να εκφράσουν την γνώμη τους αρκεί με αυτά που λένε να μην προσβάλουν την ΑΕΚ ή τα υπόλοιπα μέλη της λίστας.

3. Απαγορεύνονται οι προσωπικές αντιδικίες και φαγωμάρες μεταξύ των μελών της λίστας. Αν δυό μέλη έχουν διάθεση να τσακωθούν θα πρέπει να το κάνουν μέσω των προσωπικών τους e-mails και όχι μέσω της aek-l.

4. Υπεύθυνος για όλα τα θέματα που αφορούν την λίστα είναι ο διαχειρηστής της (aka λίσταρχος) στον οποίο θα πρέπει να απευθύνονται όλα τα παράπονα και οι παρατηρήσεις, τόσο για τεχνικά όσο και για δεοντολογικά θέματα.

5. Αν κάποιο μέλος της aek-l δεν ακολουθεί τους κανόνες και το πνεύμα λειτουργίας της λίστας αρχικά θα προειδοποιείται και αν συνεχίζει να μην συμμορφώνεται θα διαγράφεται από μέλος της λίστας. Οι διαγραφές θα αποφασίζονται με πλειοψηφία ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής του AIFC.

6. Στα μηνύματα που στέλνουμε στην λίστα δεν χρησιμοποιούμε ΠΟΤΕ ελληνικούς χαρακτήρες γιατί πολλά μέλη διαβάζουν την αλληλογραφία τους από συστήματα (κυρίως UNIX σε πανεπιστήμια ή εταιρίες του εξωτερικού) που δεν υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες. 8e prepei loipon na grafoume ta mhnymata mas mono me latinikous xarakthres (greeklish) opws akrivws ayth h protash.

7. Δεν στέλνουμε στην λίστα ποτέ HTML σελίδες. Αν θέλετε να πληροφορήσετε την λίστα για κάποια είδηση που είδατε σε κάποιο site είτε πληκτρολογείτε την είδηση ως απλό κείμενο (plain text) και το στέλνετε στην λίστα είτε στέλνετε στην λίστα μόνο την διεύθυνση της σελίδας (URL).

8. Δεν στέλνουμε ΠΟΤΕ αρχεία. Αν θέλετε να μοιραστείτε κάποιο αρχείο, ανεβάστε το σε κάποιο site και δώστε το URL που βρίσκεται.


Αν έχετε κάποιο σχόλιο για αυτήν την σελίδα, παρακαλώ, στείλτε email στο internet@aek.com


A.I.F.C.
AEK Without Frontiers

A Service of AEK Internet Fan Club AEK Without Frontiers A.I.F.C. 1994-2018