A.E.K en het doel van het Iternet Fan Club


-English- -- -French- -Bulgarian- -Spanish- -Norwegian- -Portuguese- -German- -Romanian-


De web pagina van A.E.K Athene werd opgesteld begin Augustus 1994 maar de officiele "verjaardag" is op 5 September van dit jaar. Deze web pagina was een van de eerste in het wereld m.b.t voetbalclubs en zeker de eerste in Griekenland rond deze thematiek.

Sindsdien groeit de elektronische huis van A.E.K voortdurend,dankzij de ondersteuning en bijdrage van 150 geregistreerde bezoekers vanuit Australie en tot de V.S. De web pagina van A.E.K samen met de opstelling van de mailing list houden het idee van A.E.K levend ook door de kabels.
De web pagina werd opgesteld onmiddellijk na de selectie ronde voor de Champions League van het jaar 1994, toen wij tegen Glasgow Rangers hebben gespeeld. Door middel van internet, soccer niewsgroup,en een toen manuele mailing list hebben 50 supporters van A.E.K, die in V.K en Ierland woonden, toegangskaartjes kunnen boeken voor de terugstrijd in Inbrox. Na de overwinning werd beslist om de web pagina te laten bestaan, modifieren en uitbreiden met als doel:


Onze doel verschilt echter weinig van de doel en de ideeen van de mensen die in 1924, A.E.K hebben gesticht. Zij hebben toen gezegd dat Het doel van deze club is het verzamelen van atleten vanuit Konstantinopel om zo het werk van de verschillende atletische clubs van de stad te laten doorgaan

Wij hopen dat u zult zich amuseren tijdens uw bezoek aan de web pagina van A.E.K, u zult een geregistreerde bezoeker worden en dat u zult ons hulpen voortzetten onze pogingen tot verbetering. Als u een commentaar hebt of geregistreerde lid willen worden neem dan a.u.b kontact met: internet@aek.com.

Ik grijp hier de gelegenheid aan om LPAC en de Universiteit van Kingston te danken die ons toelieten hun bronnen te gebruiken tijdens de eerste twee jaar.


-Internet Teil-Heim- Als u een commentaar hebt over deze pagina gelieve ons een mail te sturen in internet@aek.com

Vertaling: Spyros V. Stamatis, spyros@compaqnet.be


A.I.F.C.
AEK Without Frontiers

A Service of AEK Internet Fan Club AEK Without Frontiers A.I.F.C. 1994-2018