AEK si misiunea de AEK Internet Fan Club


-English- -Ελληνικά- -French- -German- -Bulgarian- -Spanish- -Norwegian- -Portuguese- -Nederlands-


Situl acesta care se refera la AEK de Atena sa realizat la inceputul de August 1994 dar ziua de nastere oficiala era in 5 Septebrie anului respectiv.. Pagina asta de AEK la internet era una dintre primele de pe lumea care au aparut la internet si se refereau la un club de footbal ,si prima in footbal grecesc.

De atunti ,casa electronica de AEK Athena creste in continuare , din cauza sprizinul de mai multi de 150 visitori inregistrati de situl de la Australia pina la S.U.A..
Situl respectiv impreuna cu mailing list tine idea de AEK intre fire de net.

Pagina respectiva de AEK Atena sa construit imediat dupa clasificarea de 1994 echipelor de Champions League atunti cint AEK Atena sa clasificat impotriva de Rangers. Intre internet, soccer newsgroup si a mailing list care atunti era manuala, 50 supporteri de AEK Atena care atunti erau locuitori de U.K. si Irlanda au luat billete de jocul revans Rangers - AEK la Ibrox.
Dupa victoria echipei noastre sa hotarit sa se tine si sa creste an cu an situl de AEK Atena asa ca:

Misiunea noastra nu este diferita de la idee oamenilor care au constuit AEK Atena la ani 1924. Si exact cum ei au spus
...Misiunea clubului respectiv este sa aduna sportivi din Konstantinopol pentru continuarea misiunei al cluburilos sportive de Konstantinupol...

Speram sa va distrati cint ne vizitati aici la situl de AEK Atena, sa reveniti mebru si sa ne ajutati sa continuam si sa crestem in continuare. Daca aveti orice sa ne spuneti sau doriti sa reveniti mebru va rugam sa ne trimiteti Email la:internet@aek.com.

Multumim tare mult LPAC si Kingston University care ne au ajutat foarte mult la primele 2 ani.


-Internet section- Daca aveti orice sa ne spuneti sau doriti sa reveniti mebru va rugam sa ne trimiteti Email la: internet@aek.com


A.I.F.C.
AEK Without Frontiers

A Service of AEK Internet Fan Club AEK Without Frontiers A.I.F.C. 1994-2018