The Webmaster Says ...


Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2001

Αγαπάς την Αεκάρα; ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!

Είναι βαρύ το φορτίο που έχω επωμισθεί, να γράψω ένα άρθρο για την ομάδα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Έχω κάνει ατελείωτες συζητήσεις με πάρα πολλούς, προκειμένου να βγάλω κάποια άκρη και να κάποια συμπεράσματα. Στόχος μου λοιπόν είναι να τα συμπυκνώσω όλα μαζί, όσο ποιο πολυφωνικά μπορώ, μπας και ανοίξουμε λιγάκι τα ματάκια μας.

Θα παραθέσω την κριτική μας ανά ενότητες βασισμένες στα πρόσωπα ή σύνολα προσώπων, γιατί ειλικρινά αρχίζοντας δεν έχω ιδέα πώς να καταφέρω να κρατήσω μια τάξη στο γραπτό. Είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να γράψω που κοντεύουν να με πνίξουν σαν άγριος χείμαρρος.

Ιδιοκτήτες

Δια του κ. Λοϊζίδη ακούσαμε πολύ ενδιαφέροντα και ως ενός σημείου ειλικρινή πράγματα. Είναι γνωστά δεν πρόκειται να τα αναφέρω. Το ότι έσπρωξε η εταιρία-ιδιοκτήτης πολλά λεφτά στην "επένδυση" είναι αδιαμφισβήτητο.

Δεν ξέρετε όμως κ. Λοϊζίδη να προστατεύετε την επένδυση των ανθρώπων σας;

Αν το μαγαζί ήταν δικό σας, θα βάζατε έναν "Α" manager να το διοικεί και θα το αφήνατε στην τύχη του; Γιατί δεν είδατε την ΑΕΚ σαν το δικό σας μαγαζί;

Αφού διαπιστώνετε συνεχή λάθη στον τομέα διοίκησης της ομάδας γιατί εσείς ή ο πρόεδρος δεν επεμβαίνετε;

Γιατί δεν πάτε εκεί στην Ολλανδία, που τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα και μιλάτε και την ίδια γλώσσα, στην Vitesse για παράδειγμα και να φέρετε 2-3 αν8ρώπους να οργανώσουν την ΑΕΚ. Είναι δύσκολο ή δεν υπάρχει θέληση;

Είναι πολύ εύκολο κ. Λοϊζίδη να λετε "κάναμε λάθος επένδυση και γι αυτό φεύγουμε". Αν επιμένετε να μην έχετε διάθεση να διορθώσετε την κατάσταση κανείς δεν σας κρατά, αλλά να πουλήσετε ΟΛΟ το πακέτο των οποιονδήποτε μετοχών σας. Αφού δεν νοιώθετε το μαγαζί δικό σας, πουλήστε το. Μη κοροϊδευόμαστε.

Διοίκηση (όταν λέμε διοίκηση εννοούμε από τον κ. Στάθη μέχρι την γραμματεία της ομάδας.)

Προκαλεί πολύ πόνο κύριοι να διαπιστώνουμε μέρα και την μέρα πως η διοίκηση της ομάδας (πλην λίγων εξαιρέσεων) είναι παιδική χαρά.

Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο είσαστε. Ακριβοπληρωμένα στελέχη του show-biz (για να μη πω τίποτα άλλο) που δεν μας κάνετε περήφανους που βρίσκεστε στην ΑΕΚ ούτε για ένα λεπτό. Αν αρχίζω να παραθέτω παραδείγματα, θα μου πάρει 3 μέρες να τελειώσω και εξ άλλου ξέρω πως το μόνο που θα επιτύχω είναι να κάνουμε το έδαφος λίγο ποιο πρόσφορο για τους επόμενους που μπορεί να είναι και πιο άχρηστοι. Σας καλούμε λοιπόν να δουλέψετε σκληρά, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Μόνοι σας τα γράφετε τα παραδείγματα προς μίμηση στα "AEK EMPIRE" ακολουθήστε τα μόνο και βουλώστε το. Όχι άλλα λόγια, έργα.

Να γίνει το γήπεδο, γήπεδο για ανθρώπους. Όταν λετε θα κυνηγήσουμε το Στολτίδη, να τον κυνηγάτε. Να έχετε κότσια όταν ανακοινώνετε "Δεν θα δεχτούμε άλλη κοροϊδία", να μη δέχεστε. Όταν λετε 3 του μήνα θα κάνουμε αυτό, να μη μας δουλεύετε για 2 μήνες. Όταν κάποιος πελάτης-φίλαθλος παίρνει τηλέφωνο να μάθει οτιδήποτε να τον ενημερώνετε ευγενικά, όχι να του μιλάτε σαν να είναι Αλβανός που σας "τρωει" τον χρόνο.

Να έχετε επικοινωνία αντρίκια με τον κόσμο της ΑΕΚ. Να βγαίνετε να μιλάτε για οτιδήποτε σας φέρνει σε αδιέξοδο. Ο λαός της ΑΕΚ είναι ώριμος και θα σας δώσει την γνώμη του αλλά και την στήριξή του.

Αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, να παραιτηθείτε…

Προπονητές

Ο λαός της ΑΕΚ από χτες κιόλας σας αγκάλιασε όσο πιο σφιχτά μπορούσε.

Κι από εσάς τίποτα άλλο δεν επιθυμούμε σαν φίλαθλοι, από το να λετε τα πράγματα με το όνομα τους. Μη γίνετε πιόνια κανενός. Όποιος κι αν είναι αυτός που θα σας "υποδείξει" το πρέπον. Τις όποιες μεταγραφές να τις κάνετε και να τις εγκρίνετε ΜΟΝΟ εσείς. Τις βεντέτες, που δεν ακολουθούν τις εντολές σας, να μη τους χαρίζεστε, να τους ξεμπροστιάζετε στο λαό της ομάδας που σας δίνει ψωμί, αυτός ξέρει πώς να τους φέρει στα "ίσα" τους. Στα δύσκολα μη την κάνετε σαν ένα καλό παλιό μας φίλο. Ξεμπροστιάστε τους υπεύθυνους και εδώ είμαστε εμείς.

Υπομονή και καλή πίστη έχουμε. Καλή επιτυχία.

Παικταράδες μας

Δουλειά και σκυμμένο το κεφάλι. Λεφτά δόξα το θεό κάνατε. Την υγειά σας να έχετε και αγάπη για την ομάδα που σας δίνει ψωμάκι. Και μία συμβουλή, ο επόμενος φίλος σας αντί να είναι δημοσιογράφος να είναι ένας φίλαθλος της ΑΕΚ. Αυτός σας δίνει ψωμί, όχι η "Χ" φυλλάδα.

Εμείς θα είμαστε κοντά σας.

Δεν μας νοιάζει να περιμένουμε και 200 χρόνια για ένα καθαρό πρωτάθλημα όταν ξέρουμε ότι δουλεύετε ενωμένοι για τον ίδιο σκοπό. Ο σκοπός το καλό της ομάδας. Αγαπάς την ΑΕΚάρα, απόδειξη.

Δημήτρης Αλεξανδρής

Football Webmaster www.aek.com
ΑΕΚ Internet Fan Club
webmaster@aek.com  


-To Webmaster  says archive- Προηγούμενα άρθρα.

A service of the AEK Internet Fan Club
AEK Without Frontiers