The Webmaster Says ...


Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2001

Πως να κοπεί ο καρκίνος...

Το ΑΕΚ Internet Fan Club είχε πάντα σαν αρχή να ενημερώνει αντικειμενικά και χωρίς παρωπίδες τους απανταχού ενδιαφερόμενους για την ιστορική μας ομάδα. Πολλές φορές με μετριοπάθεια, λίγες φορές με σαρκασμό και ελάχιστες φορές με επιθέσεις εναντίον ατόμων ή φορέων. Το προφίλ μας, σε όσους εδώ και 5 χρόνια μας επισκέπτονται είναι ολοφάνερο, άτομα με καριέρες που αφιλοκερδώς κρατούν ζωντανή αυτή την ιστοσελίδα. Αλλά ήρθε η ώρα να πούμε enough is enough. Δεν πάει άλλο αυτός ο εμπαιγμός από τη διαιτησία και όσους κρύβονται από πίσω της.

Και αισθανόμαστε μόνοι μας, γιατί δυστυχώς όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πλην των συλλογικών μας έντυπων και της Ώρα για Σπορ, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα έχουν αρχίσει τη πλύση εγκέφαλου για τους κακούς ΑΕΚτζηδες που είναι τόσο προκατελημενοι εναντίον του γαβριακού και της διαιτησίας και αντιδρούν τόσο έντονα σε ανθρώπινα λάθη.

Κύριοι, που με 2 χρόνια “σπουδών” σε ιδιωτικές σχολές με δάσκαλους του κατεστημένου γίνατε δημοσιογράφοι, σας καταλαβαίνουμε. Δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε τους μισθούς σας των 180 χιλιάδων δραχμών και να μιλήσετε εναντίον αυτού που σας ταΐζει. Φωτεινό παράδειγμα "ΤΑ ΝΕΑ". Τίτλος την Πέμπτη να ομιλεί ότι ο διαιτητής είναι ο κύριος υπεύθυνος. Για διαβάστε το φύλλο της Παρασκευής να δείτε αλλαγή πλεύσης. Και άντε να πούμε ότι είσαστε untouchables εσείς οι μερικοί δημοσιογράφοι.

Δεν σας προξένησε την εντύπωση γιατί τα επεισόδια πήραν γενική μορφή; Να ήταν μόνο η σκεπαστή ακόμα και μερικοί ΑΕΚτζήδες θα μίλαγαν για τους αλήτες, αλλά εγώ που ήμουν μέσα και ήμουν περικυκλωμένος από 20 φίλους όλοι με διάρκειας είδα ότι όλη η 19 ήταν κόλαση. Μα καλά όλοι είμαστε hooligans; Όλοι έχουμε κόμπλεξ; Όχι κύριοι καρκίνοι της ελληνικής ζωής όταν βλέπεις ότι ο ποντικάθρωπος πάει να σε καταστρέψει βγαίνεις από τα ρούχα σου και αντιδράς δυναμικά.

Ανθρώπινα λάθη! Καλά μπορείτε να μου ονομάσετε παιχνίδια της ΑΕΚ εναντίον του γαύρου τα τελευταία 5 χρόνια που δεν έχει αποβληθεί παίκτης της ΑΕΚ; Σαν στατιστικό στοιχείο δεν σας λέει τίποτα; Αλλά αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτά τα υποκείμενα που πολλές φορές υπογράφουν με ψευδώνυμα παρά να βάλουν το όνομα τους, ο ρόλος τους γνωστός αλλά το ξαναγράφω και το υπογράφω: Κάνουν μια εργασία και γράφουν ότι τους πει το αφεντικό τους. Αν αύριο αλλάξουν αφεντικό θα γράφουν αλλά.

Ο υπογράφων και η επιτροπή επικροτεί τους φίλαθλους , επικροτεί τον Στάθη, κατακρίνει τον Στάθη γιατί δεν πήρε την ομάδα να φύγει στο 1-0 όταν όλοι μας φωνάζαμε να φύγει, ζητούμε να ρίξουν την ΑΕΚ στη Β' εθνική ώστε να ξαναγυρίσει ο κόσμος μας, περιφρονούμε τους χαμηλόμισθους και "χαμηλο-εγκέφαλους" δημοσιογράφους, ζητάμε από άτομα που έχουν γράψει ιστορία να μας κρατούν ενωμένους (κύριε Μανωλά) και γενικά αισθανόμαστε ότι ήρθε η ώρα να κτυπήσουμε το κατεστημένο ο καθένας με το τρόπο του και ο δικός μου είναι έτοιμος για τις επόμενες εκλογές. Παρακαλάμε και απαιτούμε ταυτοχρόνως η ΠΑΕ ΑΕΚ να μη προσπαθήσει να μας τιμωρήσουν λίγο, ας γίνουμε μπροστάρηδες και ας γίνουμε πρωτοπόροι για άλλους δήθεν εξυγίαντες (κύριε Φιλιππίδη) που μιλάνε μόνο όταν τους συμφέρει.

Για να θυμηθώ και τα νιάτα μου. Ο αγώνας τώρα θα αρχίζει να δικαιώνετε στις επόμενες εκλογές ... εκτός και αν οι ΑΕΚτζηδες έχουμε μικρή μνήμη.

Δημήτρης Τσαπτσίνος

Webmaster www.aek.com
ΑΕΚ Internet Fan Club
webmaster@aek.com  


-To Webmaster  says archive- Προηγούμενα άρθρα.

A service of the AEK Internet Fan Club
AEK Without Frontiers