H συνέντευξη του Θωμά Μαύρου στο AIFC

8 Ιουνίου 2006   

Άλλες συνεντεύξεις:


Θωμάς Μαύρος

Στις 8 Ιουνίου του 2006

o Θωμάς Μαύρος

απάντησε στις ερωτήσεις των μελών του

ΑΕΚ Ιnternet Fan Club .

Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνέντευξη

Όπως και την Σοφία (zazazou)

που οργάνωσε την συνέντευξη

Ακολουθεί η συνέντευξη.

 

Suspect

1. Ποιός κατά τη γνώμη σου είναι ο μεγαλύτερος έλληνας επιθετικός από το 1985 μέχρι σήμερα;
2. Ποιός κατά τη γνώμη σου είναι ο μεγαλύτερος έλληνας αμυντικός από το 1985 μέχρι σήμερα;

1. Δημήτρης Σαραβάκος
2. Στέλιος Μανωλάς
Νίκος Πεσματζόγλου

1. Τι πιστεύεις οτι έχει αλλάξει στο ποδόσφαιρο και δεν βλέπουμε επιθετικούς στην Ελλάδα να πετυχαίνουν 25-30 γκόλ σε ένα πρωτάθλημα όπως στην εποχή σου
2. Πώς βλέπεις την προσπάθεια της διοίκησης Νικολαίδη για την ΑΕΚ

1. Βλέπουμε σήμερα, να δίνουν παίκτες και προπονητές όλη τους την προσοχή, στο τρίπτυχο "ταχύτητα - δύναμη - αντοχή" αυτό είναι και η καταστροφή του ποδοσφαίρου. Ξεχνάμε τον παράγοντα ταλέντο που είναι ο κυριότερος και ο πρώτος από όλους. Κι έτσι έχουμε μια βάρκα που γέρνει. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρουμε κάποιους αθλητές του στίβου πχ. και να τους βάλουμε να παίξουν ποδόσφαιρο από τη στιγμή που εκμηδενίσαμε τον παράγοντα ταλέντο. Δεν έχουν σήμερα οι παίκτες φαντασία, δεν έχουν τεχνική. Είναι κατάντια το ποδόσφαιρο που παίζεται στη χώρα μας.
2. Ήμουν από την αρχή δίπλα στην προσπάθεια του Ντέμη και μάλιστα από την γέννηση της. Στάθηκα δίπλα και θεωρώ ότι είναι κάτι καλό. Βέβαια στη διαδρομή έγιναν λάθη, αλλά πιστεύω ότι είναι λάθη απειρίας, και αυτό διορθώνεται. Δεν είμαι πάντως εξίσου αισιόδοξος όσο στην αρχή καθώς πιστεύω ότι τελικά θα χρειαστεί πολύς περισσότερος χρόνος.
konspir2

1. Σου έχει γίνει ποτέ πρόταση για να αναλάβεις προπονητής στην ΑΕΚ, θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο;
2. Θεωρείς σωστή κίνηση το τέλος της συνεργασίας με τον Φερνάντο Σάντος;

1. Μου έχει γίνει η πρόταση αλλά για τμήματα υποδομής. Κι όταν έχεις μάθει να αγωνίζεσαι στην πρώτη γραμμή του πυρός, δεν μπορείς να έχεις την υπομονή και την αντοχή που χρειάζονται τα μικρά παιδιά. Είμαι άνθρωπος της έντασης και του πάθους κι αν δεν αγαπήσω κάτι πολύ δεν θα το κάνω καλά. Πάντα όμως με ενδιαφέρει μια θέση στην ΑΕΚ της καρδιάς μου.
2. Καθετί κάνει τον κύκλο του και κλείνει και καλώς έκλεισε και αυτός ο κύκλος.
edn_21

1. Ο λόγος που δεν ασχολήθηκες με την προπονητική;
2. Πέραν των αποδοχών, σε ποια εποχή θα προτιμούσες να παίζεις μπάλα, στην δική σου ή σήμερα;

1. Όπως είπα και στον φίλο πιο πάνω, η προπονητική με ενδιαφέρει στην πρώτη της γραμμή. Κι όπως είχα πει και παλιότερα, για μενα υπάρχουν 2 ομάδες. Η Εθνική και η ΑΕΚ, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
2. Στην δική μου. Παίζαμε μπάλα, είχαμε πάθος γι'αυτό που κάναμε. Κάθε Κυριακή ήταν μια γιορτή και χιλιάδες κόσμου συνέρρεαν στο γήπεδο για το ντέρμπι της Κυριακής. Δεν είχαμε μολότοφ και βία σε αυτό το βαθμό. Κάπου χάθηκε το συναίσθημα και έμεινε μια εμπορικότητα που εμένα στο χαρακτήρα μου δεν μου ταιριάζει.
FREEMAN

1.Όταν σου ζήτησαν να βοηθήσεις την ΑΕΚ από κάποιο πόστο εσύ ζήτησες ή πρώτος προπονητής ή τεχνικός διευθυντής.Όταν μιλάμε για την ομάδα που αγαπάμε μήπως θα έπρεπε να αφήνουμε στην άκρη κάποιους προσωπικούς εγωισμούς και να είμαστε απλοί στρατιώτες δίπλα της;;;
2.Θέλω να μου πεις την άποψη σου για του χαρακτήρες των
Μπάγιεβιτς,Μανωλά,Δομάζο,και αν έχεις άποψη για τον χαρακτήρα του Ντέμη.

1. Δεν ήταν θέμα προσωπικού εγωισμού. Ήταν θέμα δυνατότητας να κάνεις καλά αυτό που αναλαμβάνεις. Κι όταν έχεις μάθει στην ένταση και το πάθος δεν μπορείς να αναλάβεις μια τέτοια θέση που απαιτεί άλλα προσόντα.
2. Θα μου επιτρέψεις να μην μιλήσω για χαρακτήρες. Όλοι μας έχουμε τα καλά μας και τα κακά μας...
MITSAKLAS

1. Θωμά έχεις ζήσει όλες τις καταστάσεις στην ΑΕΚ. Πιστεύεις ότι ο πρωταθλητισμός ξεκινάει πρώτα από τη νοοτροπία και την ψυχή των παικτών και προπονητών ή είναι ένα άθροισμα εννοιών όπως μπάτζετ, ποιότητα υλικού, τακτική και άλλων, ανεξαρτήτων από την ιστορία ή το βάρος του συλλόγου.
2. Η κίνηση σου μετά την ανάληψη της ΑΕΚ από τον Ντέμη, όταν πήγες στον Αγ. Κοσμά και τον συνεχάρεις, έγινε επειδή έλιωσες λυτρωμένος από το τέλος της ταλαιπωρίας της ομάδας ή και επειδή είδες ότι ο Ντέμης έχει πραγματικό όραμα για την ΑΕΚ;

1. Ο πρωταθλητισμός είναι πρώτα από όλα ψυχολογία και πίστη ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Και μετά όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Σίγουρα χρειάζονται χρήματα πολλά, ποιότητα και ταλαντούχους παίκτες, επαγγελματίες σε όλες τις θέσεις.
2. Πίστεψα και πιστεύω στο όραμα του Νικολαϊδη και γι'αυτό του έσφιξα το χέρι για καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
DVI21

1.Πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι πιο κοντά στην ΑΕΚ σε σχέση με την εποχή που έπαιζες ποδόσφαιρο;
2. Πως βλέπεις τη διαιτησία τα τελευταία χρόνια;

1. Ο κόσμος ήταν πιο κοντά μας τότε γιατί ήταν ένα διαφορετικό κράσμα ψυχικού δεσίματος και συναισθηματισμού.
2. Η διαιτησία δεν είναι τα τελευταία χρόνια, ήταν πάντα! Η ΑΕΚ ξέρει ότι ποτέ δεν θα την παίξουν 50-50 γι΄αυτό και στην εποχή μου παίζαμε όχι μόνο να είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους αλλά να νικάμε και τη διαιτησία.
Ioannis46

1. Τι ήταν για 'σένα ο Λουκάς Μπάρλος;
2. Πηγαίνεις συχνά στο γήπεδο να δείς την ΑΕΚ;

1. Όπως και για όλους τους άλλους, πατέρας. Με έλεγε γιο, τον έλεγα πατέρα.
2. Όχι. 1-2 φορές το χρόνο το πολύ. Απεχθάνομαι το ποδόσφαιρο που παίζεται. Είναι σαν να έχεις πάρει αθλητές στίβου και να τους έχεις βάλει να παίξουν ποδόσφαιρο.
iatros21

1.Yπάρχει περίπτωση να σε δούμε στο μέλλον σε κάποιο πόστο στην ΑΕΚ(με αυτη τη διοίκηση)? Π.χ. ως γενικό αρχηγό η σε οποιοδήποτε άλλο πόστο.
2.Πιστεύεις πως κάποιος απο τους Κυριακίδη, Πλιάτσικα, Κονέ μπορεί να εξελιχθεί σε 1ης γραμμής παίκτη αν δουλέψει σωστά? Δεν χρειάζεται να ονοματίσεις, πες απλά ενας η δυο απο αυτούς.......

1. Φυσικά! Η ΑΕΚ είναι στην καρδιά μου, και όποτε μου γίνει κάποια σοβαρή και αξιόλογη πρόταση θα είμαι εκεί.
2. Και οι 3. Αν δουλέψουν όπως πρέπει, το πιστεύω και για τους 3.
AZ

1. Αν και έπαιζες σε διαφορετικές εποχές που οι παίκτες πολύ δύσκολα άλλαζαν χώρα, ηθελα να ρωτήσω αν κατά τη διάρκεια της καριέρας σου ήρθε πρόταση/εις απο το εξωτερικό και αν ναι απο ποιά ομάδα.
2. Αποκλειστικός υπεύθυνος για την ντροπιαστική για την ΑΕΚ αποχώρησή σου απο την ομάδα ήταν ο Αλέφαντος; Τι είχε γίνει τότε;

1. Φυσικά. Και από την Verona, και από την Ν. Υόρκη όταν και τα λεφτά ήταν πάρα πολλά. Μάλιστα είχε συμφωνήσει ο Λουκάς, αλλά εγώ δεν ήθελα να πάω. Η ΑΕΚ, η χώρα μου, η οικογένεια μου, δεν μπορούσα να τα αποχωριστώ.
2. Λυπάμαι αλλά ο Αλέφαντος ήταν απλά το εκτελεστικό όργανο του Ζαφειρόπουλου. Εκείνος τον έβαλε μπροστά και ο Αλέφαντος εκτέλεσε απλά την εντολή να με φάει.
ROWMAN

1. Τότε που έπαιζες είχες ιδιαίτερα γυμνασμένο το πάνω μέρος του σωματός σου, κάτι που ισχύει και είναι απαραίτητο σήμερα που η εργοφυσιολογία είναι η βάση του πρωταθλητισμού. Θα ήθελα να μάθω πως πήρες τότε τέτοια απόφαση, ήταν τυχαίο, είχε να κάνει απλά με τη αισθητική σου, η ηταν απόφαση καθαρά επαγγελματική και πρωτοποριακή για την εποχή;
2.Προ ΑΕΚ τι ομάδα υποστήριζες;

1. Το 1970 παίζαμε με τον Πανιώνιο στις Σέρρες. Σε εκείνο το παιχνίδι, δεν ακούμπησα την μπάλα. Είχε 2 αμυντικούς η ομάδα τους που θα έκαναν κάλλιστα για παλαιστές. Στο πούλμαν της επιστροφής πήρα την απόφαση. Θυμάμαι ήταν Μαϊος και όλο το καλοκαίρι, κάθε μέρα, δεν σταμάτησα τα βάρη.
Φυσικά πρωτοποριακή απόφαση καθώς τότε δεν υπήρχαν τα γυμναστήρια και οι ειδικοί του σήμερα.
2. Πανιώνιος, αλλά όπως έχω πει ξανά, δεν πρέπει να μπερδεύουμε την αγάπη για την μάνα μας, με την αγάπη για την γυναίκα μας.
strigkla

1. Πιστεύεις ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν τα 2 τελευταία χρόνια για την φανέλα;
2. Στο ερώτημα, Πελέ ή Μαραντόνα, ποιον επιλέγεις και ποιους θεωρείς ως μεγαλύτερους επιθετικούς όλων των εποχών παγκοσμίως;

1. Όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά όλου του ποδοσφαίρου παίζουν πια πιο εμπορικά και επαγγελματικά και δεν υπάρχει η έννοια της "φανέλλας"
2. Πελέ φυσικά.
GZA

1.Ποιά ήταν η μεγαλύτερη χαρά που νιώσατε σαν παίκτης της ΑΕΚ και θυμάστε περισσότερο ακόμη και σήμερα?Αγωνιστικά η και οχι μονό..
2.Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ μας θα ζημιωθεί πολύ αν φύγει από την ΝΦ?

1. Η ημέρα που υπέγραψα στην ΑΕΚ.
2. Αναμφισβήτητα ναι. Η ΑΕΚ κουβαλάει μια ιστορία που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τον ιστορικό αυτό χώρο. Καταλαβαίνω βέβαια και τις δυσκολίες. Αν μπορεί να γίνει στη Ν.Φ θα είναι το ιδανικό.
Peacemaker

1. Τελευταία εμφάνιση με την Εθνική Ελλάδος το 1982. Τι συνέβη και σε ηλικία μόλις 28 χρονών δεν ξανακληθήκατε? Υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον κύριο Αρχοντίδη;
2. Τα 3 πρώτα χρόνια σου στην ΑΕΚ υπήρχε δυνατή διοίκηση, πλειάδα καλών συμπαιχτών. Μετά το 1980 τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο. Σε απογοήτευε αυτή η κατάσταση? Πίστεψες κάποια από αυτές τις χρονιές ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο;

1. Απο πλευράς μου κανένα. Μετά από εκείνη την ήττα στη Θεσσαλονίκη δεν ξανακλήθηκα και φάνηκα σαν τον αποκλειστικά υπεύθυνο αυτής της ήττας.
2. Όταν είσαι σε μια ομάδα και βλέπεις μεγαθήρια να φεύγουν σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο. Είμαι όμως πολύ εγωιστής και γι'αυτό φρόντισα όσο μπορούσα η σημαία της ΑΕΚ να μείνει ψηλά, εκεί που της αξίζει να είναι.
Και ναι, πιστεύω ότι κάποια από αυτές τις χρονιές θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιον τίτλο.
Basil

1. Ποιό γκολ σου ξεχωρίζεις στις εγχώριες και ποιό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εκτός του κεφαλοβόλεϋ με τον Χόκαν, που είναι παγκόσμιο, και για ποιό λόγο;
2. Τι χρειάζεται να γίνει στην ΑΕΚ για να έχει σοβαρές πιθανότητες διάκρησης στην ευρώπη, με την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λίγκ;

1. Είναι ένα από το παιχνίδι με το Αιγάλεω, που είχε γράψει ένας δημοσιογράφος (Ψαρρόπουλος) ότι θα το ζήλευε και ο Πελέ.
2. Κατ'αρχάς για να διακριθεί, πρέπει να προκριθεί. Από κει και πέρα αν πάμε να παίξουμε με Ελληνικό πνεύμα θα είμαστε χαμένοι από την αρχή. Χρειάζεται ευρωπαϊκή νοοτροπία, πολλή δουλειά και 2-3 καλές μεταγραφές ουσίας.
xenos

1. Προτάσεις για ομάδες του εξωτερικού φαντάζομαι θα υπήρχαν πολλές. Ποια ήταν η πιο σημαντική και γιατί (ευτυχώς για εμάς) δε δέχθηκες;
2. Υπήρξες συμπαίχτης πολλών ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν για την ΑΕΚ στα τόσα χρόνια που σε θαυμάζαμε στα γήπεδα. Ποιους τρεις θεωρείς καλύτερους;

1. Το να αναφέρουμε τώρα τα ονόματα δεν έχει σημασία. Όπως είπα και πριν, η αγάπη μου για την οικογένεια μου και την ΑΕΚ ήταν πάντοτε πάνω από όλα.
2. Bajevic, Viera, Sandberg

ppan

1. Τι στοιχεία χρειάστηκες για να γίνεις ο κορυφαίος των κορυφαίων;
2. Αν πιστεύεις οτι η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα στην Ελλάδα και γιατί;

1. Ψυχολογία νικητή ακόμα κι αν ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, πολλή δουλειά, πείσμα, αγάπη γι'αυτό που έκανα.
2. Είμαστε και η μεγαλύτερη και η ιστορικότερη ομάδα γιατί κουβαλάμε πίσω μας τις μνήμες από τις χαμένες πατρίδες, το Βυζάντιο, την Πόλη, και μας δένει μια ιστορία που δεν την έχουν άλλες ομάδες.
Bagus

1. Τι πιστεύεις ότι λείπει από την ΑΕΚ για να επιστρέψει στους τίτλους;
2. Ποιά ήταν η μεγαλύτερη στιγμή που έζησες στην ομάδα ;

1. Η πίστη για την κατάκτηση ενός τίτλου. Η ψυχολογία και η ψυχή του πρωταθλητή.
2. Οι ημιτελικοί με την Juventus, που δεν ήταν μόνο της ΑΕΚ αλλά όλου του ελληνισμού.
gioaek

1. Πως αισθανόσουν όταν κάρφωνες τον γαύρο;
2. Με ποιόν Έλληνα παίκτη τωρινό θα ήθελες να παίζεις (εκτός ΑΕΚ) επιθετικό δίδυμο;

1. Ηδονή, ικανοποίηση (με ενημέρωσε εδώ η δεσποινίς ότι δεν επιτρέπονται κάποιες λέξεις ώστε να μπορώ να στο περιγράψω καλύτερα)
2. Δεν μπορώ να βρω στο μυαλό μου κάποιον αυτή τη στιγμή.
ΧΑΡΗΣ

1. Αν θυμάμαι καλά πριν λίγα χρόνια είχες πει οτι ο Ντέμης με βάση το ταλέντο που είχε όταν ήταν 21-22, θα μπορούσε να είχε καλύτερη εξέλιξη (κυρίως στο τελείωμα των φάσεων) και να έκανε ακόμα μεγαλύτερη καριέρα αν δούλευε περισσότερο στις προπονήσεις (βέβαια δεν αμφισβήτησες ότι ήταν ο καλύτερος Έλληνας κυνηγός την τελευταία δεκαετία). Ήθελα να σε ρωτήσω αν ισχύει αυτό.
2. Αν σου έλεγαν να διαλέξεις: Γήπεδο 32.000 θέσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια ή 40.000 στα Άνω Λιόσια, τι θα επέλεγες; (ανεξάρτητα με το τι ειναι πιο εφικτό να γίνει).

1. Ναι, ισχύει απόλυτα
2. Φυσικά Ν.Φ με 32.000 θέσεις
gazebo

1. Πώς πιστεύεις ότι θα μπορούσαν ονόματα - θρύλοι για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο (όπως εσύ, ο Στελάρας, ο Μίμης, ο Τσιάρτας) να βρεθούν πάλι στο προσκήνιο και να οδηγήσουν σε νέα εποχή το -παρακμασμένο πια- ποδόσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ ;
2. Πιστεύεις ότι η διαιτησία της τελευταίας δεκαετίας έχει στερήσει πρωταθλήματα από την ΑΕΚ και αν ναι, νομίζεις ότι θα ήταν σε διαφορετική κατάσταση η σημερινή ΑΕΚ αν τα παιχνίδια παιζόταν 50-50;

1. Κατ'αρχάς δεν το θεωρώ παρακμασμένο σαν ΑΕΚ αλλά στο σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από κει και πέρα, πιστεύω ότι άνθρωποι που έχουν παίξει, έχουν ματώσει, έχουν πονέσει για μια ομάδα, μπορούν να βρεθούν και οι σωστές θέσεις να βοηθήσουν.
2. Όπως είπα και πιο πριν, όχι της τελευταίας δεκαετίας αλλά της ιστορίας της ΑΕΚ
baldrick

1. Υπάρχει κάποιος νεαρός επιθετικός στην Ελλάδα που βλέποντάς τον στον αγωνιστικό χώρο να σου θυμίζει τον εαυτό σου όταν ήσουν νέος? Αν ναι, μπορείς να μας τον κατονομάσεις;
2.Στην εποχή που αγωνίστηκες η τεχνολογία δεν ήταν τόσο προηγμένη. Παρ' όλα αυτά, έχεις στο αρχείο σου τα περισσότερα -αν όχι όλα - τα γκολ, που επίτευξες καθώς και αγώνες κι ευκαιρίες από τις ΘΕΪΚΕΣ στιγμές σου? Αν ναι, θα μπορούσες να μοιραστείς το αρχείο σου μαζί μας, έτσι ώστε όσοι δεν είχαμε την τιμή και τη χαρά να σε δούμε να μεγαλουργείς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και οι παλιότεροι για να φρεσκάρουν τη μνήμη τους, να έχουμε στη συλλογή μας τις αξέχαστες στιγμές σου;

1. Δυστυχώς κανείς
2. Θα προσπαθήσω να ικανοποιήσω την επιθυμία σου.
kardinalios

1.Πόσο δίκαιο είναι να "χρεώνεται" ο Ντέμης Νικολαΐδης την αποκλειστική ευθύνη από ορισμένους παλαίμαχους την μη κατάκτηση πρωταθλήματος,είτε σαν παίχτης είτε σαν διοίκηση της ΑΕΚ;
2.Θα ήθελα κάποια στοιχεία σου για το αρχείο του AIFC αν σου είναι εύκολο η απλώς να μου πεις αν ισχύουν αυτά που γράφω.
α)Ημερομηνία γέννησης (31 Μαϊου 1954)
β)Τόπος γέννησης (Αθήνα-Καλλιθέα)
γ)Την ακριβής χρονιά που μεταγράφηκες στην ΑΕΚ (1975)
δ)Άλλες ομάδες που αγωνίστηκες πριν την ΑΕΚ (Πανιώνιος).
ε)Ποια χρονιά έφυγες από την ΑΕΚ(1987);
ζ)Ύψος
η)Στις χρονιές που αγωνίστηκες στην ΑΕΚ,ποια νούμερα είχες στην φανέλα σου;(Πέρα από το 11 νομίζω πως κάποια στιγμή φόρεσες και το 10)

1. Αυτό είναι κάτι που το ζήσαμε όλοι. Ο κόσμος της ΑΕΚ, όχι μόνο οι παλαίμαχοι, είτε παίζεις φιλικό είτε τελικό (δικαιώς) σε θέλουν νικητή. Και οι παλαίμαχοι, είναι κι αυτοί οπαδοί. Δεν υπάρχει θέμα δικαίου ή αδίκου αλλά η έντονη επιθυμία για έναν τίτλο.
2. 1,72 ύψος και ναι έχω αγωνιστεί και με το 10.
Nikos21r

1.Προσωπικά πιστεύω οτι εκτός απο το "να ξέρεις μπάλα" χρειάζεται και πολύ προπόνηση για να προχωρήσει ένας παίχτης και να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερος.Περιεγραψέ μας με λίγα λόγια τον τρόπο που έκανες προπόνηση στα χρόνια που έπαιξες μπάλα, κάποια ιδιαίτερα ίσως πράγματα που κάνατε στην εποχή σας.

1. Ήξερα ότι για να "επιβιώσω" στην επίθεση έπρεπε να δυναμώσω. Έτσι όπως είπα και πιο πριν ενέταξα στο πρόγραμμά μου πολύ νωρίς τα βάρη.
nik0s

1. Όπως έμαθα ενημερώθηκες και serfarες στις σελίδες του AEK Internet Fan Club. Ποιά είναι η γνώμη σου για την προσπάθεια μας;
2. Ποιό είναι κατά την γνώμη σου, το μεγαλύτερο προσόν του ανθρώπου Θωμά Μαύρου που τον βοήθησε να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής;

1. Ναι με την βοήθεια της νεολαίας γιατί εμείς έχουμε μεγαλώσει και λίγο, είδα την προσπάθειά σας την οποία και ομολογουμένως δεν ήξερα πριν. Πέρα από τα συγχαρητήρια γι'αυτό που κάνετε, θέλω να σας πω ότι συγκινήθηκα ανατρέχοντας στο media section, γέλασα και διασκέδασα στο football σας και ζήλεψα την παρέα σας. Έχετε κάνει μια μοναδική κίνηση και καλό θα είναι με την ίδια φιλοσοφία να συνεχίσετε. Κι επειδή έμαθα ότι δεν αρκείστε στις ιντερνετικές παρουσίες αλλά τα λέτε και από κοντά θα χαρώ κάποια στιγμή να γνωρίσω κι άλλα μέλη από κοντά.
Είστε αξιοθαύμαστοι γι'αυτό που κάνετε και την αγάπη που έχετε για την ΑΕΚ της καρδιάς μας!
2. Η σκληρή δουλειά και η πίστη στη νίκη
Rounder

1. Στην εποχή σου ήσουν Θεός για τους οπαδούς μας, και για πολλούς από εμάς είσαι ακόμα. Πιστεύεις όμως οτι σήμερα, εν έτει 2006, η θεοποίηση και η ειδωλοποίηση ποδοσφαιριστών είναι χρήσιμη για έναν πιτσιρικά? Ή απλά ο μπαμπάς του πιτσιρικά θα βρεθεί σε φοβερά δύσκολη θέση, όταν θα κληθεί να του εξηγήσει γιατί ο "Θεός" έφυγε απο την ομάδα;
2. Πιστεύεις οτι η εξάλειψη της βίας στα γήπεδα είναι ευθύνη και των ποδοσφαιριστών? Θα συμφωνούσες με την άποψη να αποφασίσουν από κοινού οι ποδοσφαιριστές δύο μεγάλων ομάδων να μην ξεκινήσουν ή να διακόψουν οι ίδιοι ένα ντέρμπι, αν συμβούν επεισόδια πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα;

1. Εμείς ζήσαμε σε άλλες εποχές που δεν συγκρίνονται με το σήμερα. Σήμερα τα είδωλα είναι πιο εφήμερα, πιο εύκολα και ξεχνιούνται πιο εύκολα.
2. Η εξάλειψη της βίας είναι ευθύνη όλων αλλά λιγότερο των ποδοσφαιριστών. Κάποτε οι οργανωμένοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι η βία διώχνει και δεν φέρνει κόσμο.
asgeo

1.Με ποιόν τρόπο πιστεύεις ότι θα ξαναγίνει η ΑΕΚ μεγάλη όπως όταν έπαιζες εσύ;

1. Με πολλά χρήματα, σταθερή διοίκηση και ψυχολογία πρωταθλητή.
ΜΑΝΟS

1. Με ποιόν συμπαίχτη σου πιστεύεις οτι συνεργαζόσουν καλύτερα μέσα στο γήπεδο;Λειτουργούσατε με μεγαλύτερο αυτοματισμό δηλαδή;
2. Πιστεύεις οτι ένας επιθετικός του δικου σου στυλ λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα μας;

1. Bajevic
2. Γενικά δεν πιστεύω ότι έχουμε κυνηγούς στην ομάδα μας.
Lord

1. Ποια είναι η μεγαλύτερη πίκρα που έχετε νιώσει σαν ποδοσφαιριστής και ποια σαν απλός οπαδός της ΑΕΚ;
2. Υπάρχει ηττοπάθεια στην ΑΕΚ; Αν ναι, που νομίζετε ότι οφείλεται;

1. Η μεγαλύτερη πίκρα είναι ο τρόπος που διώχτηκα από μια διοίκηση χωρίς να της έχω φταίξει κάτι, και φυσικά κάτι που αποδείχτηκε το πόσο λάθος ήταν όταν στα 36 μου, ήμουν πρώτος σκόρερ με τον Πανιώνιο.
Σαν απλός οπαδός, κάθε στιγμή διχόνοιας.
2. Υπάρχει και είναι κάτι που με εκνευρίζει απίστευτά. Δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται να παίζεις στην ΑΕΚ και να είσαι ηττοπαθής.

ΥΓ. Φρόντισε να πεις τα χαιρετίσματα στον πατέρα σου, και ρώτα εκείνον να σου πει την άποψη του. Συνήθως συμφωνούσαμε!
ip21

1. Όσα χρόνια χρόνια μεγαλουργούσες στην ΑΕΚ σε είχε ποτέ πλησιάσει άλλος Ελληνικός ή ξένος σύλλογος και αν ναι, ποιος, και γιατί προτίμησες να τιμάς τη φανέλα της ΑΕΚ;
2. Έχεις εντοπίσει το διάδοχο του Μαύρου (ή του Ντέμη) στην ΑΕΚ, ή όχι ακόμα; (Δε χρειάζεται να αναφέρεις όνομα).

1. Και ελληνικός και ξένος
2. Όχι, ούτε του Μαύρου, ούτε του Ντέμη.
chrisk21

1. Πιστεύεις ότι η διοίκηση αντιμετωπίζει σωστά τους οργανωμένους ή όχι και γιατί;
2. Θα απέδιδες το ίδιο ποδόσφαιρο σε μία ομάδα ή ένα πρωτάθλημα με οπαδούς όπως π.χ. της Μονακό;

1. Ο Ντέμης, έχει υπάρξει το αγαπημένο παιδί των οργανομένων και σαν παίκτης και σαν πρόεδρος. Το γιατί άλλαξαν, το ξέρουν οι δυο τους. Όμως, όπως δεν μου άρεσε που είδα στην αστυνομία οργανομένους της ΑΕΚ έτσι δεν μπορώ να ανεχτώ και τη βία. Ο καθένας πρέπει να ξέρει το ρόλο του, και οι οργανωμένοι χρειάζονται κι όταν έχουν σωστές ιδέες να υιοθετούνται. Όχι όμως να εκβιάζουν και να αποφασίζουν αντί μιας διοίκησης.
2. Όχι. Πολλά από τα γκολ μου τα έχει βάλει ο κόσμος της ΑΕΚ.
Torpedo

1."Αφού δεν μπορούν οι άλλοι θα σας ... μόνος μου"
Μπορείς να διατυπώσεις ακριβώς την παραπάνω φράση όπως την είπες τότε;

Μου είπε εδώ η δεσποινίς ότι δεν μπορώ να το εκφράσω ακριβώς όπως έχει ειπωθεί αλλά πίστεψέ με, και εγώ ήθελα πάντα να το λέω!!
protathlima

1.Είσαι μόνο ΑΕΚ ή είσαι και λίγο Πανιώνιος;
2. Τι θυμάσαι από το ματς με το οποίο ξαναγύρισες στη φιλαδέλφεια ως παίκτης του Πανιωνίου;

1. ΑΕΚ, όπως είπα πριν, άλλη η αγάπη στην μάνα, άλλη στην γυναίκα

2. Είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου, και η καλύτερη μαζί. Η αποθέωση του κόσμου, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι εγώ έβαλα γκολ στην ΑΕΚ. Ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί.
YIOG-21

1.Αν ήσουν τώρα στο επίγειο της καριέρας σου,θα ήθελες να παίξεις στην τωρινή ΑΕΚ;

1. Στην ΑΕΚ, πάντα και κάθε στιγμή.
ΜΑΚΗΣ

1.Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσα γκολ θα έβαζες σε κάθε περίοδο αν γινόταν να έπαιζες στην ΑΕΚ της δεκαετίας του '90 με τροφοδότες Σαβέφσκι και Τσάρτα και παρτενέρ στην επίθεση τον Μπατίστα;
2. Θεωρείς ότι θα μπορούσες να προσφέρεις στην ΑΕΚ πολλά περισσότερα από μία θέση περισσότερο επιτελική (π.χ. τεχνικός διευθυντής τύπου Ιβιτς, γενικός διευθυντής τύπου Μπεκενμπάουερ) παρά από θέση που προϋποθέτει καθημερινή τριβή (π.χ. προπονητής, έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος κλπ);

1. Πολλές φορές το έχω σκεφτεί. Θα ήταν το ιδανικό
2. Φυσικά και είμαι πάντα έτοιμος γι'αυτό. Χρειάζεται αγάπη για την ομάδα και γνώσεις, και νομίζω τα έχω και τα δυο.
Kosmic

1.Γιατί δεν έφυγες για το εξωτερικό;
2.Πως βλέπεις το ενδεχόμενο να κινηθείτε σαν παλαίμαχοι ώστε να ξυπνήσετε τον κόσμο και να διώξουμε όλοι μαζί την ντροπή που απαντάει στο όνομα Ανατολιώτακης;Σιγουρα υπαρχουν σοβαροι άνθρωποι,ικανοί να στηρίξουν την προσπάθεια για γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια..

1. Έχει απαντηθεί πιο πριν
2. Σίγουρα υπάρχουν αλλά κανείς από μόνος του δεν πάει να χτυπήσει μια πόρτα και να πει "ήρθα". Πρέπει να υπάρξει κάτι συντονισμένο και οργανωμένο, και δυστυχώς η ερασιτεχνική ΑΕΚ έχει τραβήξει πολλά.
originaluoc

1.Αγωνιζόμενος σε μια περίοδο μεταίχμιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο (βλ. μετάβαση από την εποχή του "ερασιτεχνικού-ημιεπαγγελματικού" (70ς) στο "επαγγελματικό" (80ς) και λαμβάνοντας επίσης υπόψη τη σημερινή κατάσταση, από τη δική σου σκοπιά, ποια είναι η γνώμη σου για πρωτοβουλίες οπαδών που έχουν ως στόχο την προοπτική ουσιαστικής/θεσμικής εκπροσώπησης του κόσμου στα κοινά των Π.Α.Ε.;
2. Σε σχέση με την προαναφερθείσα ερώτηση, θα 'θελα να μου πεις τη γνώμη σου για την Ένωση 1924 (κατά πόσο τη γνωρίζεις, αν είχες εμπλακεί, και τι προοπτικές βλέπεις).

1. Είμαι ενάντια σε κάθε ανάμειξη του κόσμου στα κοινά μιας ΠΑΕ. Ο καθένας έχει έναν ρόλο να παίξει και του κόσμου είναι στην στήριξη, την ώθηση, την αγάπη στην ομάδα. Φυσικά ο λόγος τους πρέπει να ακούγεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και αυτόματα αποδεκτός. Αν είναι σωστός, να ακολουθείται. Εδώ έχουμε κάπου την νοοτροπία "βάλε εσύ τα λεφτά κι εμείς αποφασίζουμε". Δεν είναι σοβαρά τέτοια πράγματα.
2. Ξέρω την αρχή της, πιστεύω ότι κάπου έχασαν το δρόμο στην συνέχεια.
agnwstos

1. Ποιο είναι το μεγαλύτερο απωθημένο σου ως ποδοσφαιριστής; Κάτι που θα ήθελες να είχες κάνει/πετύχει και δεν τα κατάφερες;
2. Εκείνη η Γιουβέντους στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ πιστεύεις ότι ήταν πραγματικά πολύ καλύτερη από μας; Τι πιστεύεις ότι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Τορίνο και δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα;

1. Δεν έπαιξα στο Wembley
2. Ήταν τόσο καλύτερη όντως. Δυστυχώς είμασταν άτυχοι στην κλήρωση. Αν είχαμε παίξει με την Bilbao θα είχαμε παίξει στον τελικό. Και πρέπει να αναγνωρίζουμε έναν καλύτερο αντίπαλο.
fantrock

1.Το ''Ποιός,ποιός,ποιός ο Μαύρος ο Θεός'' που φώναζε όλος ο κόσμος μετά το γκολ που πέτυχες με τη φανέλα του Πανιωνίου εναντίον της ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια,ήταν για σένα η καλύτερη αναγνώριση απ' τον κόσμο της ΑΕΚ,ή σου έχουν μείνει και πικρίες από εμας;
2.Εμείς οι φίλαθλοι πολλές φορές διαφωνούμε στο ποιά ήταν η καλύτερη ΑΕΚ.Αυτή των τελών της δεκαετίας του 70 ή αυτή των αρχών της δεκαετίας του 90.Χωρίς συναισθηματισμούς αλλά με ψυχρή λογική ποιά είναι η δική σου άποψη;

1. Πικρία από τον κόσμο της ΑΕΚ; Ποτέ!!! Δεν είχα ποτέ καμία κακή ανάμνηση από τον κόσμο μας. 2. Του 70! Ήταν ένα ποδόσφαιρό κλάσεις ποιοτικότερο..
ARDIZOGLOY

1.Πιστεύεις οτι αν η ΑΕΚ αγωνιζότανε στο Ν.Γκούμας θα είχε ενα λόγο παραπάνω στην διεκδίκηση της κούπας;
2.Αγωνιστικά ήσουν καταπληκτικό δίδυμο με τον Ντούσαν..σε διαπροσωπικές σχέσεις; Ποιές οι σχέσεις σας μέχρι σήμερα;

1. Ναι, το Ν. Γκούμας, ο κόσμος εκεί, αλλά και το γήπεδο σαν γήπεδο ήταν άλλη αίσθηση κι άλλη ψυχολογία.
2. Δεν είχαμε, κι έτσι δεν διατηρήσαμε και σχέσεις μετά.
Deminho

1. Πιστεύεις ότι η ΑΕΚ υπολείπεται πολύ από τον Ολυμπιακό αγωνιστικά ή ότι με κάποιες κατάλληλες κινήσεις μπορεί να τον κοντράρει στα ίσια ;
2. Ποια η γνώμη σου για τη φυγή του Σάντος ; Ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή ή πιστεύεις ότι έπρεπε να μείνει;

1. Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει σαν ΑΕΚ και να αντιμετωπίσει την ηττοπάθεια της. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερες μονάδες μεν, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά που να μην καλύπτεται.
2. Όπως είπα, ένας κύκλος έκλεισε, και καλά έκανε και έκλεισε τώρα.
assu

1. Θα ήθελα να μου πεις την άποψη σου για το ποιούς θεωρείς οτι είναι οι καλύτεροι Έλληνες όλων των εποχών στις παρακάτω θέσεις:
Α) Τερματοφύλακας, Β) Αμυντικός, Γ) Μέσος, Δ) Επιθετικός.

1. Σαργκάνης, Μανωλάς, Δομάζος, Νεστορίδης
Bluesman

1.Συνεργαστήκατε,εκτός των άλλων,με δυο μεγάλους προπονητές.Τον Φράντισεκ Φάντρονκ και τον Ζλάτκο Τσαικόφσκυ.Κατα την γνώμη σας ποια ήταν τα στοιχεία που τους ξεχώριζαν;

Ο Φαντρονκ ήταν προπονητής της πολύ σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας. Ο Ζλάτκο θα σε έπαιρνε από ψυχολογία 5 και θα σε έφτανε στο 8. Ο συνδιασμός των δυο, θα ήταν ιδανικός.
nikos kakoulidis

1. Τι πιστεύεις ότι ξεχωρίζει τον κόσμο της ΑΕΚ από τους οπαδούς των άλλων ομάδων;
2. Έχεις κλάψει πότε για την ΑΕΚ είτε σαν παίχτης είτε ως οπαδός της;

1. Η ιστορία που κουβαλά, ο συναισθηματισμός και το ψυχικό δέσιμο. Η αγάπη που μας δένει στα δύσκολα.
2. Όχι, αλλά δεν έκλαψα ούτε στην κηδεία της μάνας μου.
Έχω στεναχωρηθεί όμως πάρα πολύ.
HardCore

1. Πως έννοιωσες μόλις έβαλες πέντε γκόλ σε έναν αγώνα;
2.Πότε έγινες ΑΕΚ;

1. Εκνευρισμένος. Ήθελα να είχα βάλει 7
2. Στα πέτρινα χρόνια 80-85, τότε που στα δύσκολα δεθήκαμε και γίναμε ένα με αυτή την ομάδα.
Spiros

1. Ποιό είναι το αγαπημένο σου γκολ που έβαλες;
2. Θα μπορούσες να μου πεις τους 5 καλύτερους / αγαπημένους σου πδοσφαιριστές, ανεξαρτήτως εποχής και εθνικότητας;

1. Κάθε γκολ με τον Ολυμπιακό
2. Πελέ, Best, Δομάζος, Κούδας, Χάϊτας
Greco21

1. Είναι ακόμα η Α.Ε.Κ. κομμάτι της καθημερηνότητας σου;
2. Εάν ήθελες να συμβουλέψεις έναν από τους νέους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ. για να βελτιωθεί σε κάποιο τομέα... ποιον θα συμβούλευες και πάνω σε ποιον τομέα;

1. Φυσικά, η ΑΕΚ είναι τρόπος ζωής
2. Τον Κατσουράνη, για το τι σημαίνει να είσαι αρχηγός της ΑΕΚ...
Minotavrs

1.Ήσουν ένα φωτεινό παράδειγμα πραγματικού επαγγελματία σε μια ημιεπαγγελματική εποχή, για αυτό θα ήθελα την γνώμη σου για το που οφείλεται το ότι οι σημερινοί επαγγελματίες Έλληνες επιθετικοί δεν έχουν την λάμψη και το ταλέντο παλαιότερων επιθετικών όπως εσύ, παρόλο που δουλεύουν σε πολύ καλύτερες συνθήκες, αμείβονται πλουσιοπάροχα και έχουν πολλά περισσότερα εφόδια ώστε να αναδειχθεί το ταλέντο τους;
2. Ποια η γνώμη σου για τον Ντέμη, τι θα τον συμβούλευες να προσέξει και ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδος που σε λατρεύει πραγματικά;

1. Όταν ο προπονητής ζητά, αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, άμυνα κι αν βρεις ευκαιρία κάνε το γκολ, τότε μην αναζητάς ταλέντα και επιθετικούς. Τα σκοτώνει το ελληνικό πρωτάθλημα.
2. Η γνώμη μου για τον Ντέμη ήταν και παραμένει η καλύτερη. Λάθη έκανε κι ήταν αρκετά. Και ποιος όμως δουλεύοντας δεν κάνει λάθη. Θα θελα μόνο να προσέξει δηλώσεις του τύπου "τίτλος = εφήμερη χαρά" πιστεύω ήταν λάθος έκφρασή του ή λάθος βγήκε προς τα έξω.
Για τον κόσμο που με λατρεύει όσο τον λατρεύω κι εγώ, ένα πράγμα μόνο. Όταν βλέπω τη διχόνια, ξέρω γιατί δεν θα φτάσουμε σε επιτυχία. Όταν ο καθένας ξέρει το ρόλο του τότε δεν υπάρχει λόγος ούτε για βία, ούτε για εντάσεις, ούτε για προστριβές.
Didirock

1. Πιστεύεις ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί κάποτε να ξεφύγει από την μιζέρια του;
2. Πιστεύεις ότι υπάρχουν "νονοί" στο ελληνικό πρωτάθλημα που να ελέγχουν την διατησία και την διοργανώτρια αρχή;

1. Πρέπει να φύγουν πολλοί άνθρωποι, να έρθουν τελείως καινούριοι και ίσως τα καταφέρουμε.
2. Φυσικά και υπάρχουν. Υπήρχαν και θα υπάρχουν και θα καταστρεφουν το ελληνικό ποδοσφαιρο.
ryl24

1.Πως έγινε η μετεγγραφή σου στην ΑΕΚ δεδομένου ότι έχουν ακουστεί πολλά (περί τιμωρίας 1 χρόνου το 1975-76 για να γίνει η μετεγγραφή, περί μη συμφωνίας ΑΕΚ-Πανιωνίου, κτλ...) και δεν είναι πολύ γνωστό τι ισχύει τελικά;
2.Πιστεύεις ότι πρέπει να υπάρχει στην ΑΕΚ πάντα ένας παίκτης-σημαία (που για κάποιο λόγο είναι ΠΟΛΥ συνδεδεμένος στα μάτια όλων μ'αυτήν) ή αυτά δεν έχουν σημασία στην εποχή μας;

1. Όταν πήγα στον Πανιώνιο, ήμουν ανήλικος κι έτσι δεν υπήρχε υπογραφή μου. Έτσι όταν με ζήτησε ο Μπάρλος, κι όσα κι αν έδινε στον Πανιώνιο δεν δέχονταν να με δώσουν, με τον συγχωρεμένο τον αδερφό μου και τον Μπάρλο αποφασίσαμε να πάμε δικαστικά και δικαιωθήκαμε
2. Η ΑΕΚ πρέπει να έχει πάντα τη σημαία της ψηλά. Αν θα είναι ένας παίκτης , ένας παράγοντας ή ο κόσμος που θα την κρατούν ψηλά είναι άλλο θέμα.
AEKman

1.Σε ποιά ηλικία αποφασίσατε ότι το μέλλον σας είναι το ποδόσφαιρο και ποιές ήταν οι αντιδράσεις από την οικογένεια σας;

Κατ'αρχάς επειδή μόλις είδα μια φωτογραφία του γιου σου συγχαρητήρια. Στηριξέ τον, βοήθησέ τον και να τον δούμε πολύ ψηλά μια μέρα.
Το αποφάσισα στα 11 μου. Ο πατέρας μου, λάτρης του ποδοσφαίρου, με στήριξε και με βοήθησε σε μια εποχή που ποδοσφαιριστής σήμαινε αλήτης.
paralogo

1.Ποιός τελικά ήταν ο πραγματικός λόγος που δεν έπαιζες στην Εθνική;

Πήρα το "μύνημα" που μου έστειλες!
Τον λόγο δεν τον έμαθα ποτέ.
Μου είπαν ίσως πολιτικοί λόγοι.
Δεν ξέρω και δεν έμαθα ποτέ.
aekzine

1.Πόσο δύσκολη είναι η απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο ένας παίκτης και πώς το καταλαβαίνει;
2.Είστε ευχαριστημένος από όσα καταφέρατε από πλευράς τίτλων και διακρίσεων (πρωτάθλημα, κύπελλο, νταμπλ, ημιτελικά ΟΥΕΦΑ, αργυρό παπούτσι στην ευρώπη, μικτή κόσμου, ΕΥΡΩ '80, 1ος σκόρερ όλων των εποχών στην Ελλάδα) ή θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να πετύχετε περισσότερα;

1. Είναι η δυσκολότερη απόφαση που θα έχει να πάρει στην καριέρα του, το πως θα το καταλάβει, θα το νιώσει μέσα του.
2. Όχι, οταν έβαζα 5 γκολ, ήθελα 7! Ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένος ήθελα πάντα κάτι παραπάνω, και το κυριότερο, παραπάνω τίτλους με την ΑΕΚ.

Βρήκα τις ερωτήσεις σας, πιο ουσιώδεις και πιο ουσιαστικές από πολλών δημοσιογράφων, και σας ευχαριστώ που με βάλατε στην παρέα σας έστω γι'αυτό το λίγο.
Ποτέ δεν θα πάψει η ΑΕΚ να είναι μια ιδέα, κι εδώ μέσα, πιστεύω ότι αυτή την ιδέα την έχετε κάνει τρόπο ζωής και σκέψης.
Συγχαρητήρια και είστε αξιέπαινοι.

'Οταν πριν 3 εβδομάδες πρωτογνώρισα τον κ. Μαύρο, ήξερα ποιος είναι, ήξερα την ιστορία του, ήξερα και την ποδοσφαιρική του αξία.
Δεν ήξερα το χαρακτήρα του. Δεν ήξερα την ντομπροσύνη των λόγων του και την ευθύτητα της γνώμης του.
Γνώρισα έναν άνθρωπο μαγικό, χωρίς ίχνος έπαρσης και τουπέ που κουβαλάνε κάτι... αστερίσκοι.. ασχολήθηκε, ενδιαφέρθηκε, απάντησε σε 92 ερωτήσεις με υπομονή (μιλήσαμε και για άλλα 100 θέματα που δεν χωράνε εδώ μέσα)...
ΚΥΡΙΕ Μαύρε, σας ευχαριστώ για την τιμή να σας γνωρίσω, και να περάσουμε ένα απόγευμα γεμάτο ΑΕΚ, συναίσθημα και ειλικρινή λόγια καρδιάς.
To ΑΙFC σας ευχαριστεί για την αγάπη σας και την πολύτιμη ώρα που διαθέσατε για τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μας.
Ξέρετε ότι είσαστε πάντα στις καρδιές μας.
Από σήμερα είσαστε επίτημο μέλος του AIFC και επλίζουμε στην κοπή της πίττας μας την νέα χρονιά να είσαστε μαζί μας για να γνωριστούμε από κοντά και να σας δείξουμε την αγάπη μας.

If you have any comment on this page, please, send an email to


A service of the AEK Internet Fan Club
AEK Without Frontiers